RoofSaver-Takmåke

Snømåke for takSnømåke for tak. Forsikringsselskapene sier det, snekkere sier det, hytte-, gård- og huseiere vet det, snøen på taket må måkes, hvis det blir mye av den. Og vi har ofte snørike vintere. Med vår takmåke kan snøen ryddes av taket mye enklere, mindre slitsomt og ikke minst tryggere. Arbeidet skjer fra bakken, uten fare for alvorlige fall. Dessuten går jobben langt raskere. Nå kan du rydde hyttetaket for snø før middag og det er ikke lenger noe å grue for.

Vi vet alle at snømåking av taket er en slitsom jobb, denne jobben har nå blitt mye enklere. RoofSaver – snømåke for tak veier under 4 kg og er lett å bruke. Nå er det slutt med stige og skuffe, du trenger ikke lenger bekymre deg for å måtte opp på taket. Kjært barn har mange navn, snømåke, takrake, takmåke – RoofSaver er alt dette og mye mer. Måking av tak er nå blitt en lek.

Made in Land – Snømåke for tak.

RoofSaver er et verktøy som er videreutviklet og forsterket av oss. Kreative hjerner og flinke aluminiumskyndige har utviklet den nye redskapen. Skjæret til RoofSaver er forsterket i sidene. Alle deler i RoofSaver er i robust aluminium som tåler hardt arbeid. Vi har reservedeler dersom noe skulle bli borte.

Vi vet det er flere varianter på markedet, men vi mener RoofSaver er blant de enkleste å bruke. Vi har kun positive tilbakemeldinger fra folk som har brukt produktet. Vi sender RoofSaver over hele landet eller du kan hente det lokalt på Dokka.
Kontakt oss gjerne for mer info.
Se vår takmåke i aksjon. Sjekk vår youtubefilm.

Her kan du bestille din egen RoofSaver snømåke. Vekt ca. 3,5 kg. Pris på RoofSaver er 2900,- + porto 400,-

Bredde: 60 cm.
Lengde: 4 meter

Ekstra skjøtestykke (2 meter) til stanga kan bestilles for 500,-