Om oss

GifteringerFotostudio Dokka
Vi har eget studio for opptak av alt mellom helfigur og et knappenålshode. Profesjonelt utstyrt med lyusutstyr og rekvisita samt bruk av ulike digitale kamera-systemer. Produktfoto er en spesialitet.

Vi fotograferer i bedrifter, tar portretter og gjør produktopptak i utvidet forstand. Vi har reist mye for å gjøre opptak som setter produkter og personer i sin riktige sammeheng og miljø. Dette har vi fått bare gode tilbakemeldinger på.

God forståelse for kundens ønsker, det være seg formelle portretter eller mer spenstige opptak, fotografering av produkter brukt riktig i troverdige situasjoner – kort sagt: Levere bilder slik kundene ønsker de skal bli. Overraskelser skal ligge på den positive siden.

Fleksibilitet, rask tilbakemelding og levering er et varemerke. Er du på jakt etter fotograf? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vi leverer bilder til en rekke kunder, til bruk i reklame, markedsmateriell, nett og sosiale medier samt til magasiner og aviser. Vi har kunder i både offentlig og privat sektor i tillegg til private kunder.